4-5 lutego 2015 r. w Gdańsku odbędą się V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO
 
Program targów FOOD-to-GO będzie podzielony na trzy strefy tematyczne, z których zwłaszcza dwie mogą być interesujące dla osób związanych z branżą kawy: strefa Deserowych Inspiracji oraz strefa Bezglutenowa. Targi to nie tylko ekspozycja wystawiennicza, ale również cykl warsztatów i prezentacji w ramach seminariów learnShops™, prowadzonych przez czołowych przedstawicieli branży.
Wśród wystawców zgromadzonych w Centrum Wystawienniczo – Kongresowym
AMBER EXPO znajdą się producenci i dystrybutorzy wyposażenia, produktów i półproduktów dla gastronomii. Organizatorzy zapraszają właścicieli, managerów oraz pracowników lokali i punktów gastronomicznych, firm cateringowych, hoteli i pensjonatów oraz osoby, które dopiero planującą rozpoczęcie działalności gastronomicznej.
Pełną informację o targach FOOD-to-GO można znaleźć pod adresem http://www.easyfairs.com/pl/ftg2015